Integritetspolicy

Integritetspolicy

1.           Integritetspolicy & Cookies

Baltex värnar om din personliga integritet. Denna integritetspolicy gäller för samtliga webbsidor på balansplus.se. Baltex Health & Beauty AB är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som samlas in på webbplatsen.  Du kan alltid kontakta oss vid frågor kring integritets- och dataskydd genom att skicka ett e-postmeddelande till oss på info@balansplus.se

1.1 Personuppgifter som behandlas

Exempel på information som inhämtas:

·         Företagsnamn

·         Kontaktperson

·         Företagsadress/fakturaadress

·         Telefonnummer och e-postadress

·         Information om användningen av webbplatsen, i form av bland annat vilka undersidor som besökt, browserinställningar och IP-adress.

Baltex samlar inte in personupplysningar som personnummer eller upplysningar om betalningsmedel.

1.2 Hur hämtar vi information?

Baltex samlar in upplysningar genom formulär på våra webbsidor. Det är frivilligt att uppge denna information. Om du väljer att inte uppge personuppgifter, kan vi vara förhindrade från att ge dig tillgång till vissa produkter eller tjänster.

Exempel på formulär:

·         Kontaktformulär

·         När man önskar att prova eller köpa en produkt eller tjänst

·         Vid anmälan att motta våra nyhetsbrev per e-post

1.3 Ändamålet med information som inhämtas

·         För att kunna ge tillgång till våra produkter och tjänster

·         För att kunna sända relevant information

·         För att kunna sända e-postutskick med produktnyheter, kampanjer och andra erbjudanden.

·         För att kunna ta kontakt med dig för att svara på frågor och/eller erbjuda våra produkter och tjänster

Vi inhämtar ingen information från tredje part.

1.5 Rättslig grund för insamling av personuppgifter

·         Samtycke

·         Avtal

·         Intresseavvägning

1.6 Hur lagras informationen?

Information som inhämtats genom formulär på balansplus.se lagras på vår europeiska webbserver.

1.7 Hur tas information bort?

Information tas bort efter kundens kontakt med vår kundtjänst.

1.8 Utlämning av information till tredje part?

Personuppgifter delas inte ut till tredjepart, men Baltex kan använda underleverantörer för att leverera hela eller delar av webbplatsen. Sådana underleverantörer är personuppgiftsbiträden och kan behandla personuppgifter å Baltex vägnar.

1.9 Rättigheter

Som användare av Baltex Health & Beauty ABs webbplats, balansplus.se, har du rätt till att kräva insyn i behandlingen av personuppgifter. Du kan också kräva korrigeringar, begränsningar eller borttagande av personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. 

När behandlingen av personuppgifter är baserad på samtycke, kan du närsomhelst ta samtycket tillbaka.

Om du tror att Baltex inte har uppfyllt dina rättigheter enligt personuppgiftslagen, har du rätt att överklaga till den aktuella tillsynsmyndigheten. Detta görs genom att skicka ett klagomål till Datainspektionen. Kontaktuppgifter finns på: http://www.datainspektionen.se 

 

Kontakt

Telefon 08 – 640 05 95

info@balansplus.se

Baltex AB, Ljusterögatan 14, 116 42 Stockholm

KONTAKTA OSS OM DU HAR NÅGRA FRÅGOR OM BALANS PLUS!

Vi på Baltex är ansvariga för Balans Plus i Sverige. Vi är ett familjeföretag med 25 år i branschen, och tycker det är viktigt att arbeta med produkter som har en vetenskaplig förankring och forskning bakom sig. Vi är små, men sätter en stolthet i att vara kunniga om våra produkter. Har du t ex frågor om Balans Plus, så tveka inte att ringa direkt till vår produktchef, Stine Åséll. Du når henne direkt på telefon 08-640 05 95 (vardagar 09-17). Välkommen att ringa!


Ljusterögatan 14 116 42 STOCKHOLM
08 - 640 05 95
info@baltex.se

kontakta oss