Du kan få naturlig, effektiv hjälp mot svettningar och vallningar

Klimakteriet. Alla vet att det kommer förr eller senare, men ingen kan veta hur just du kommer att reagera. Men du är inte ensam. Varje dag, i varje ögonblick, befinner sig ca 880 000 svenska kvinnor i övergångsåldern. Och alla tänker –”Hur blir det för mig?”. Då kan det kännas tryggt att veta att 9 av 10 kan få naturlig, effektiv hjälp.

 

Uppskattningsvis två tredjedelar av alla svenska kvinnor har någon form av dagliga besvär med klimakteriet. De vanligaste besvären är svettningar och värmevallningar, men också humörsvängningar och problem med sömnen. Man blir irriterad på sin omgivning och på sig själv. De återkommande svettningarna kommer såklart alltid när man som minst vill det – på middagen, på jobbet, vid fikabordet...eller på natten.

9 av 10 kan få naturlig hjälp

Då kan det kännas lugnande att veta att endast ca var tionde kvinna behöver lindra klimakteriebesvären med läkemedel. För alla övriga kvinnor i klimakteriet finns det ett naturligt och effektivt tillskott som tar bort symtom som svettningar, vallningar och sömnbesvär.

 

BalansPlus- Meno paus ger dig effektiv hjälp mot värmevallningar

Balans Plus innehåller det patenterade extraktet G63, som utvinns ur pollen. Kliniska studier visar en tydlig effekt på klimakteriebesvär. Men man har även sett att Balans Plus  kan hjälpa vid alla vanliga problem i samband med klimakteriet

• Värmevallningar och svettningar

• Humörsvängningar

• Sköra slemhinnor

• Sömnproblem

• Ömma bröst

 

Vetenskapligastudier visar hur effektivt Balans Plus är

Det har gjorts omfattande studier av alla ingredienser i Balans Plus. EFSA, den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet, har sammanfattat det viktigaste och det visar tydligt vad Balans Plus kan göra för dig:

• Pollenextraktet G63 minskar värmevallningar och ökar välbefinnandet under övergångsåldern.

• Vitamin B6 och B12 samt pantotensyra som bidrar till att minska tröttheten.

• Vitamin B6 ger din kropp hjälp att reglera hormonaktiviteten

• Vitamin B2, niacin och biotin stödjer slemhinnorna som annars riskerar att bli torrare. Detta gäller både i underlivet och ögon/mun

• Även den klassiska svenska rödklövern har enroll i klimakteriet, då den bidrar till att bevara en lugn och bekväm övergångsålder.

 

Balans Plus Meno Paus– din effektiva egenvård vid klimakteriebesvär.

Fler artiklar

Om klimakteriet

Egenvård – vad kan jag göra själv?

Som alltid kan du själv göra en hel del för att påverka hur du mår och minska dina Klimakteriebesvär.

Torra slemhinnor kan ge urinvägsinfektion

I samband med klimakteriet får många kvinnor problem med torra och sköra slemhinnor i underlivet, något som i sin tur kan leda till upprepade urinvägsinfektioner.

Minskade vallningar och ökat välbefinnande med patenterat pollen

Övergångsåldern, som också kallas klimakteriet eller menopausen, är något som drabbar alla kvinnor. När i livet den inträffar kan variera. En del får känningar redan innan 50-årsåldern medan andra får besvär först när de närmar sig 60.